NEWS

en MK

Дигитални Трендови

МОДЕРЕН ВИДЕО МАРКЕТИНГ Видеото е едно од најновите и најуспешни промотивни алатки денес. Можеби се уште се сомневате дали навистина вреди? Одговорот е ДА! Не само поради тоа што сите започнаа да користат видеото промоција, туку затоа што е докажано најисплатлива и сеопфатна маркетинг алатка која е во пораст. Погледнете го нашиот видео инфографик и […]